10 Mayıs 2016

Bahar Seçimleri

Bahar bizi iyiden iyiye kucakladı. Artık her günümüz yaza bakıyor. Bu ışıl ışıl güneşe yakışacak renkler, biçimler, modeller ve yepyeni makyaj ürünleri seçtim. 
 İlk önce Mavi Jeans'in İstanbul temalı tişörtünden söz etmek istiyorum. Tişört etiketinde şöyle tanımlanıyor:
 "Bu tişört İstanbul'un yaratıcılık ve tasarıma verdiği ilhamı gösterir; İstanbul'da doğmuş bir moda fenomenin parçasıdır; İstanbul'u sevenlerin yarattığı modanın bir simgesidir. Bu tişörtü giyen dünyanın neresinde olursa olsun, İstanbul'dan bir parçayı içinde taşıyor demektir." 
Bir tişört ancak bu kadar güzel anlatılır. Elbette İstanbul'u sevenler her zaman yüreğinde taşır. Belki bazılarımız bunu daha görünür hale getirmek isteyebilir. İşte bu tişört tam bunu göstermek isteyenler için. Ürün hali hazırda Mavi Jeans mağazalarında bulunabilir. Tişörtün fiyatı 30 TL. 


Bahar gelir pembeler, fuşyalar dökülmez mi ortaya? Note Long Wearing Ruj'un 04 Soft Rose tam içinde bulunduğumuz mevsimin enerjisini yansıtıyor. Mat ve uzun süreli kalıcılık arayanlar için ideal bir ruj olan 04 Rose benim dudaklarımla pek örtüşmedi. Rengi harikalar yaratsa da bende biraz kuru bir görüntüye sebep oluyor. Serinin başka renklerinde böyle bir sorun yaşamadım ama 04 Soft Rose kullanınca sonuç böyle oldu. Yine de rujdan fazlasıyla memnun olanlar olduğunu da belirteyim. Ruju MissPera.com üzerinden bir indirime denk gelip sipariş etmiştim, fiyatı 10 TL gibi bir şeydi. Piyasadaki güncel fiyatı 24 TL olmuş durumda. 
 Maybelline'in yepyeni maskarası The Colossal Go Extreme Leather Black şimdilerde her makyaj çantasına girdi gibi. İki kat hacim, deri kadar siyahlık, can alıcı bakışlar vadediyor. Maskarayı uyguladığınızda gerçekten hacimli ve belirgin biçimde koyu kirpiklere sahip oluyorsunuz. Maskarayı uygularken çabuk hareket etmek gerekiyor zira kirpikte çok çabuk kuruyor. Böyle olunca da üstünden geçmek , düzeltmek mümkün olmuyor. Ama uygulamada hızlı davranırsanız sonuç oldukça tatmin edici.  
Mevsim Akdeniz'e dönmek üzereyken maviler, turkuazlar da aklımıza giriyor tabi. Pastel'in turkuaz tonlarındaki 93 numaralı ojesi gerek kapatıcılığı, gerek muhteşem rengiyle tam mevsiminde. Kapatıcılığı ve kalıcılığı da yerinde olunca tırnaklar turkuaz olmalı...

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın!

3 yorum: