31 Mart 2016

Jeanne Lanvin Couture; Stil Sahibi Kadınların Parfümü

Merhaba, mis gibi bir yazıyla karşınızdayım. Konumuz gerçekten iddialı, kendini bilen, çekici ve sofistike kadınların karşı konulmaz kokusu Jeanne Lanvin Couture.
Öncelikle şunu belirteyim Jeanne Lanvin Couture popüler bir parfüm değil. Lanvin kullananlar bilirler ki markanın parfümleri yaygın olarak kullanılmaz. Hatta birçok yerde adını söylersiniz öylece durup bakarlar. Aslında Lanvin'i çekici kılan en önemli etken de budur. Parfümü Türkiye'de bulmak biraz zordur, hatta Jaanne Lanvin Couture'e, free shop'larda bile nadiren rastlarsınız. Kısaca neredeyse kara borsa bir parfüm bu Janne Lanvin Couture. 


Jeanne Lanvin Couture'ün piyasaya sürülüş tarihi 2012, markanın en genç parfümlerinden biri. Mor tonlarındaki zarif şişenin boynu mor renkli bir kurdeleyle sarılmış. Markanın o meşhur logosu kapağın üstünü süslüyor. Zarif bir hediye paketi gibi bir parfüm şişesini elinize alıyorsunuz. Meyveli ve odunsu parfümler kuşağının en stil sahibi yorumuyla karşı karşıyayız. 
Temel notalar ahududu, şakayık ve manolyanın taze ve kışkırtıcı bileşimini yansıtıyor. Odunsu ve dinamik sedir, zarafet ve sadelik sunan miskle duyuları harekete geçiren koku, finali çekici kılmak için yoğun bir böğürtlenle yapıyor. Masum ve şehvetli olarak tanımlanan parfümün kalıcılık performansı mükemmel. Kısa sürede kullanıcıyla örtüşen parfüm, kimliğinizin bir parçasına dönüşüyor. Kokusunu duyanların, adınızı anacağı bir parfüm Jeanne Lanvin Couture.  İçeriğinden de anlaşılacağı üzere ağır ve şekerli bir hava yaratmıyor bu nedenle dört mevsimi tek parfümle geçirmek için de doğru bir seçenek. Zaten bir kere kullanmaya başlayınca, teninizle de uyum sağlamışsa vazgeçemeyeceğiniz bir koku olacak. Yeniliklere açık kadınlara yönelik bir parfümden söz ediyoruz; biraz sofistike, biraz hayat dolu, biraz tutkulu kadınlara göre bir koku. Bu nedenle 23-45 yaş aralığı için uygun olduğunu düşünüyorum. 
Parfüm 50 ml ve 100 ml olarak şişeleniyor. Ben genelde 100 ml almayı tercih ediyorum. 

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder