20 Mart 2016

833 Rosewood : Bir Max Factor Klasiği

Antik Çağ'dan bu yana kadın güzelliğinin bir parçası haline gelen dudakları renklendirme, günümüzde kozmetik sektörünün en önemli sahalarından biri. Doğal bitkiler, asitli çiçekler, demir tozları, böcekler, kil,.. tarih boyunca kadın ya da erkek ne çok uğraştı dudaklarını canlı ve parlak göstermeye! Rujlar alışkın olduğumuz görünümüne ulaşalı ancak bir yüzyıl oldu. Şimdilerde ruj, gündelik yaşantımızın sıradan ama vazgeçilmez bir uzantısı. İşte ben bu yazıda günün her saati kullanılabilecek, hemen her ten rengine uyum sağlaması muhtemel bir üründen söz edeceğim: Max Factor Colour Collections ruj serisinden 833 Rosewood. 

Max Factor Rosewood'u sürerseniz sol sayfada yer alan
 Venüs kadar çekici olabilirsiniz mesajı veren fotoğraf. 
(Bu arada sağ sayfada İncil'den ilham almış bir sahne var. Kitapta her iki sahnenin karşılıklı olması iki sahnenin de alegorik öğeler içermesiyle alakalı.)  

Colour Collections ruj serisi Max Factor'ün kremsi yapısıyla dudağı kurutmadan, uzun süreli kalıcılık vadiyle piyasaya sunulan ürünleri içeriyor. Ve bu konuda da oldukça başarılı olduklarını da söylemek mümkün.  Birkaç yıldır makyaj trendleri nude denilen ten rengi ve tonları üzerinde yoğunlaşıyor. Bunda doğal ama bakımlı görünme isteğinin öne çıkmasının büyük etkisi var. Aynı zamanda modern ve çalışan kadının abartıdan uzaklaşma isteği de bu akımın salgına dönüşmesine yol açmış durumda. 
Rosewood 833 için nude demek çok güç. Ama tek kat olarak ve düzgün sürebilirseniz doygun bir dudak rengi elde etmek mümkün. Üstelik tek kat bile olsa kalıcılık performansı çok yüksek. Daha belirgin renklerden hoşlanıyorsanız ve günün sonunda akşam da bir yerlere gidecekseniz iki kat uygularsanız da daha gösterişli bir tona ulaşabilirsiniz.
Kuru dudaklara sahip olsanız bile pek hayal kırıklığı yaratmayacağına emin olabilirsiniz. Doğal tonlardan şaşmayanlardansanız ve rujun dudağınızda taze bir etki yaratmasını arzu ediyorsanız Rosewood 833 vazgeçilmeyen rujlarınızdan biri haline gelecek. 
 Ürüne indirim zamanında Gratis'ten 23.00 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.  

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder