27 Mart 2016

Max Factor Face Finity 3'ü 1 Arada Fondöten

Merhaba, 
son dönemde popülaritesini günden güne arttıran bir ürünle karşınızdayım: Max Factor'den Face Finity 3'ü 1 arada fondöten! Herkesi kendine çeken üçlüye gelince ; makyaj bazı (primer)+ kapatıcı(concealer)+ fondöten. Ten makyajının kutsal üçlüsünü tek bir şişeye sığdırdığını iddia eden bir fondötenle karşı karşıyayız. Eğer makyaj bazı ve kapatıcı kullanmayı çok fazla bulanlardansanız bu fondöten çok işinize yarayabilir.

 
Ürünün şu an Türkiye pazarında olan renkleri oldukça kısıtlı. 
Yaza yaklaşıyoruz diye biraz koyu bir ton seçtim. Ama kullandığımda bu renk bile fazla koyu gelmedi bana ki normalde Ivory, Natural gibi açık tonlar seçiyorum. 

Kapatıcı, makyaj bazı, fondöteni aynı üründe buluşturan Face Finity aynı zamanda güneş koruma faktörüne de(SPF 20) sahip. Hem iddialı, hem de kafa karıştırıcı özellikler bunlar. Hele benim gibi makyaj bazı, kapatıcı falan pek kullanmıyorsanız...  
Şimdi bu kadar şeyi bir araya getiren bir ürünün çok ağır bir doku yaratacağını düşünüyor olabilirsiniz. Açıkçası bu bileşenlerden oluşan bir fondöten ister istemez kafalarda soru işaretleri yaratıyor. Ama kullanım sonuçlarına bakınca gayet doğal bir etki yarattığını kesinlikle söylemek mümkün. Maske etkisi yaratmıyor ve doğru rengi seçtiğiniz takdirde oldukça canlı bir cilt görüntüsü yaratıyor. Uzun saatler sonunda ürün aynı performansla yoluna devam edebiliyor. Ben ürünü fondöten fırçasıyla ve çok az uyguluyorum. Pompalı bir şişesi var ve bir pompanın tamamı kadar uygulamadığımı belirteyim. Cildimde renk geçişleri falan pek olmadığı için kapatıcılık hususunda pek bir şey söyleyemeyeceğim. Ama fondöteni az miktarda bile uygularsanız mat, düzgün ve iyi bir görüntü elde edebilirsiniz. Transparan bir pudrayla fondöteni sabitlerseniz çok daha uzun süre mat cilt görünümünü korumak mümkün olacaktır.
Yalnızca fondöten kullanmaktan yanaysanız, gündelik makyajınızı pratik hale getirecek ve cildinizle bütünleşip doğal bir görünüme kavuşturacak fondöteni arıyorsanız Max Factor Face Finity 3'ü 1 arada tam size göre! 
Ürünü Gratis'ten indirim zamanında 30 TL gibi bir fiyata bulabilirsiniz. 

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın!

   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder