24 Mart 2016

Günlük Bakım Önerileri

Merhaba, mevsim bahar, Mart ayı bizi terk etmek üzere gün sayıyor. Atmosfer artık güneşli günlere hazırlanıyor. İşte şimdi bizim için de güzel havalara hazırlanma vakti geldi. Baharın rengarenk çiçekleriyle birlikte yenilenmenin tam zamanı. Bugün günlük bakım ürünlerinden küçük bir seçkiyle karşınızdayım.



İlk söz edeceğim ürün Nivea Canlandırıcı Tonik.  Genellikle bu tip ürünler piyasaya sürüldüğünde temizleyici ve nemlendirici gibi bir takımın parçası olarak pazarlanıyorlar. Bu bir bakıma doğru bir hareket çünkü birçok tüketici memnun kaldığı bir ürünün diğer parçalarını da kullanmak istiyor. Ben bu grubun neredeyse tamamen dışındayım. Farklı markaları deneyip, kendi cilt tipime uygun olanları bir araya getirmeyi tercih ediyorum. Nivea Canlandırıcı Tonik / Normal -Karma Ciltler düzenli kullandığım ürünlerden biri zaman zaman başka tonikler de kullanıyorum ama Nivea'yı da son derece başarılı buluyorum. Uygun bir temizleyiciyle yüzünüzü yıkadıktan sonra hafif dokulu bir pamukla yüzünüze uyguladığınız tonik öncelikle çok ferah bir his yaratıyor.  Cildinizin temizlendiğini kesinlikle hissediyorsunuz. Ayrıca uzun süreli kullanımda cildi kurutmuyor aksine yumuşacık ve tazelenmiş bir etki oluşuyor. Zaten ürünün iddiası da tam olarak bu; cildin doğal nem dengesini korumak ve canlandırmak. Tonik içeriğindeki E vitamini ve Hydra IQ ile de tercih edilebilirliğini arttırıyor. Nivea Canlandırıcı Tonik hemen her kozmetik mağazasında bulunabilecek bir ürün, ben Watsons 'tan satın aldım. İndirim sırasında fiyatı 10 TL kadardı.  
Dirty Works Brightening Mask adından da anlaşılacağı üzere aydınlatıcı ve aynı zamanda C vitamini açısından zengin bir yüz maskesi. Maske kaolin (arı kil) içermesinin yanında başka bir sürü katkı maddesi içeriyor. Maskenin haftada bir ya da iki kez kullanım önerisi bulunuyor. Oldukça yoğun ve  yumuşak ama iri granüllere sahip olan maskeyi peeling amaçlı olarak da kullanabilirsiniz. Uygulamayı gün sonunda yaparsanız temizleme açısından rahat edersiniz, çünkü yapısı gereği pek kolay temizlenmiyor. Ama uygulama sonrasında gerçekten aydınlık bir hava veriyor. Dirty Works Brightening Mask yalnızca Gratis'lerde bulabileceğiniz ürünlerden. İndirimleri takip ederseniz 10 TL civarında satın alabilirsiniz. 
Urban Care Natural's son yıllarda birçok tüketicinin severek kullandığı şampuan ve saç bakım ürünleriyle hayli popüler bir marka. Hemen her ürünü şampuan, saç serumu, saç maskesi gibi bir takımın parçası ama ben burada yalnızca Urban Care Natural's Sıvı Saç Kremi'nden söz edeceğim. Anında etki göstermesi ve durulamaya gerek duyulmamasıyla sıvı saç kremleri hem pratik, hem de zaman açısından çok avantajlı ürünler. Urban Care Natural's Sıvı Saç Kremi de tam böyle bir ürün. Saçları yıkadıkdan sonra kolayca uygulayıp, yumuşacık, kolay taranan ve ağırlaşmamış saçlara sahip olabilirsiniz. Üzerinde "Aşırı Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin" gibi bir ifade var. Aynı zamanda onarım ve kırılmada azalma gibi vaatleri olan bir ürün. İlk kullanımdan itibaren farkı hissediyorsunuz  ama yine de bir sıvı saç kreminden mucizeler beklememek lazım. Ürünü birçok kozmetik markette bulmak mümkün. Ben Watsons'tan indirim zamanı 10 TL gibi bir fiyata satın almıştım. 
    Palmer's Olive Butter Formula Vücut Losyonu, planlamadan ve pek araştırmadan aldığım ürünlerden biri. 50 ml gibi bir ambalajda satıldığından deneme amaçlı almış gibi oldum. Palmer's Olive Butter Formula organik sertifikalı sızma  zeytin yağından üretilmiş, vitaminlerle zenginleştirilmiş bir ürün. Normal nemlendiricilere göre daha çabuk etkisini gösteren bir yapısı var. İçeriğindeki E vitamini ve antioksidanlarla cildin genç görünümünü korumak için de iddiası olan bir nemlendirici. Parabensiz bir nemlendirici olmasının yanında, hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir ürün olduğunu da belirteyim. Vücut losyonunu kullanırken hani şu Ege'de falan pazardan aldığımız ev yapımı doğal zeytin yağı sabunları var ya tam öyle bir koku duyuluyor. Amerika'da üretilen Palmer's Bakım Ürünleri eczane kökenli ürünler olduğundan kozmetik marketlerde bulunmuyor. Ben ürünü misspera.com 'dan 6.50 gibi bir fiyata satın aldım. 

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın! 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder