16 Mart 2016

The Balm Nude 'tude Far Paleti

Herkese Merhaba, 
bugün Türkiye pazarına girdiği andan itibaren dalga dalga yayılan bir marka olan The Balm'ın Nude 'tude far paletinden söz edeceğim. The Balm'ın bütün ürünleri gibi baştan çıkarıcı bir dış yüzeye sahip olan paletin içinde on iki renk far bulunuyor. Bu on iki rengin içinde, günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz doğal tonlar olduğu gibi şık olmayı gerektiren zamanlarda da tercih edebileceğiniz renkler yer alıyor. 

Ünlü ressam William Hogarth'ın 1741 yılında yaptığı 
 Elizabeth Salter portresi eşliğinde
The Balm Nude 'tude !

Far paleti doğal ve gözünüze belirli bir hat verebileceğiniz renklere sahip. Renklere birazcık yakından bakacak olursak Sasy bir beyaz tonu olarak çok kullanışlı. Günlük makyajınızda gözünüzün yapısına göre aydınlanmasını istediğiniz bölgeye uygulabilirsiniz ve abartılı bir görünüme kavuşmadan durumu toparlayabilirsiniz. Snobby sarı sedefli bir far. Kendimden yola çıkarak sarışınlar için pek kullanışlı bulmuyorum ancak kahve tonlarındaki sert geçişleri yumuşatmak için birebir. Stubborn ve Stand-offish hafif parlak pembe tonları. Açık ten ve açık göz rengine sahipseniz parlaklığına rağmen doğal görünümlü sonuçlar elde edebilirsiniz. Selfish bronzla, gri, kahve tonları arasında gidip gelen bir rengi var. Kolaylıkla günün her saatine uyacak makyaja kombine edilebilir bir renk. Sultry mat ama derinlerinde minimal pırıltılar barındıran bir açık kahverengi tonu. Doğal görünüm elde etmek için çabalayanların kurtarıcılarından biri. Sophisticated koyu ve ışıltılı bir kahve rengi sunuyor. Az miktarda alsanız bile yoğun sonuçlara götürebilir. Gündüz makyajı için biraz ağır kaçabilir. Seductive altın pırıltıları kahve tonlarıyla buluşturmuş bir far. Gece makyajı için ideal. Sexy mat ama çok iddialı bir renk. Koyu bordoyla sıcak kahve tonları arasında. Sarışınlar için biraz sert bir ton olduğunu söylemekte fayda var. Silly yine içinde bronz ışıltılar bulunan koyu bir kahve tonu. Açık ve mat renklerle absorbe edilebilirse kullanışlı bir renk haline gelebilir. Serious siyah ve mat bir fardan beklenebilecek en iyi performansa sahip demek abartı olmaz. Sleek yoğun, koyu ve soğuk bir kahverengi. Açık renklerle hoş bir kontrast yakalayabilecek bir tonda. 
The Balm Nude 'tude günün her saatinde kullanılacak rengi tek bir pakette sunmasıyla çok başarılı bir ürün. Farın paketinden çıkan çift yönlü fırçası da oldukça kullanışlı. Bir kere uyguladığınızda bütün günü rahatlıkla geçirebilirsiniz. Tabi çok yağlı ciltler ve çok sıcak havalar için makyaj bazı gibi önlemlere yönelmek gerekebilir. Ürünün yegane negatif yönü ise çok tozutması. Ne kadar dikkat ederseniz edin yanaklarınızın bir tarafında kahve ya da siyah tonlarında pigmentler görebilirsiniz. 
The Balm'ın birçok ürününde olduğu gibi bu far paletinde de talk ve paraben bulunmuyor ki bu lens kullananlar ya da alerjik gözler için önemli bir ayrıntı.
Ürün Türkiye'de yalnızca Gratis'lerde satılıyor. Şu andaki fiyatı 79.90. Fakat indirim zamanını beklerseniz çok daha uygun bir fiyata sahip olabilirsiniz.

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder