11 Mart 2016

Bee Beauty Vanilla Stick Lip Balm

Pop Art ambalajıyla son dönemde Gratis'e girenlerin almasa bile en az bir defa baktığı bir ürünle karşınızdayım. Bee Beauty 'nin vanilya tadında dudak nemlendiricisi, Vanilla Stick Lip Balm bu yazının konusu. Öncelikle şunu belirteyim paketi o diğer dudak nemlendiricilerine göre daha eğlenceli tasarlandığı için ürün ister istemez diğerlerinin önüne geçiyor. Tüp formatında hazırlanmış olan lip balm fazla yumuşak yapılı. Eğer süreceğiniz miktarı ayarlayamazsanız ayna gibi parlak dudaklara sahip olmanız an meselesi. 


Kapağı açılır açılmaz etrafa yayılan vanilya kokusu tam dozunda ve  abartılı değil. İnce dokulu bir nemlendirici içeriği ve hoş kokusu ürünün en güzel özellikleri. İlk sürdüğünüzde belirgin bir rahatlama hissi yaratıyor. Ama aşırı kuru dudaklar için nihai çözüm olamayacağını belirtmekte fayda var.Klasik lip balm'ların donuk yapısını sevmeyenlerin keyif alarak kullanacağı bir alternatif. Ürün yalnızca Gratis'lerde satışa sunuluyor ve fiyatı 6.90 TL. 

                        *Hep gülümseyin, hep güzel kalın!

             

1 yorum:

  1. Miki mauseli olanlarından aldım bende,el kremlerinden de aldım.çok güzel kokmasada fena değil dutlu mutluu :)sanırım benimki dudak parlatıcısı ama emin değilim,pek anlamıyorum kozmetikten ben paketine tav olmuştum :) ama ben vanilyalı olanlarını hiç sevmiyorum :/

    YanıtlaSil