12 Mart 2016

Max Factor Creme Puff Pudra

Merhaba, bugün Max Factor'ün artık bir klasik haline gelen Creme Puff pudrasından söz edeceğim. Creme Puff uzun yıllardır piyasada olan ve birçok kadının makyaj çantasına hayatının bir döneminde girmiş bir ürün. Kapatıcılık oranı çok yüksek ve parlamayı önleyici yapısıyla günlük kullanıma elverişli bir pudra. Çok yoğun fondöten kullanmayı sevmiyorsanız ve yüzünüzde doğal bir görünüm arzu ediyorsanız Creme Puff tam size göre.

#05Translucent numaralı Creme Puff Pudra
Oldukça açık renk gibi görünse de aslında pek açık bir renk değil.

Creme Puff pudrayı alırken en önemli şey uygun rengi seçebilmek. Transparan bile dense Creme Puff mutlaka yüzünüze bir renk veriyor. Bu nedenle yüz ve boyun arasındaki farkı en aza indirecek, daha doğal bir görünüme kavuşturacak rengi seçmek doğru olacaktır. Yine de çok beyaz tenliyseniz ve canlı bir görünüm istiyorsanız bir ton koyu seçmenizde bir sakınca yok diye düşünüyorum. Gün içinde pudranın kalıcılığını arttırmak için ince dokulu bir fondöten, makyaj bazı ya da güneş koruyuculu bir nemlendirici üzerine uygulayabilirsiniz.  
Eğer doğal içerikli bir ürün arıyorsanız bu pudranın içeriği size uygun olmayabilir. Ama uzun yıllardır piyasada olan bu ürünün gerek gözeneklerde, gerek cildin genel dokusunda bir tahribata neden olmadığını da belirtmek isterim. 
Max Factor Creme Puff birçok kozmetik mağazasında ve internet sitesinde rahatlıkla bulunabilecek bir ürün. Gratis'te indirim dönemini yakalarsanız 28.25 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. 

*Hep gülümseyin, hep güzel kalın!






3 yorum:

  1. Senelerdir severek kullandığım bir ürün, kesinlikle çok başarılı 👍

    YanıtlaSil
  2. Max factor iyidir. Pudralari da çok kaliteli gerçekten de.

    YanıtlaSil
  3. Max Factor'un bu ürününü kullanan çok arkadaşım vardı. Ben fondöteni ve pudrayı ayrı ayrı kullanmayı tercih ederdim. İyi aklıma getirdiniz, şimdi kullanmak isterim. Yeni blog hayırlı olsun. İzleyici olamadım, hata verdi.
    Benden kaynaklı olabilir. Paylaşım için teşekkürler, iyi günler...

    YanıtlaSil